Cautare

1005 de rezultate pentru "accidente rutiere padureni 11 10 09" (3.06 secunde)
In plus, autoritatile de la Berlin amintesc faptul ca tara noastra ocupa un loc fruntas in Uniunea Europeana la capitolul accidente rutiere mortale.
Cotidianul La Repubblica de la Roma scrie ca este vorba despre unul dintre cele mai grave accidente rutiere inregistrate in Italia si in intreaga Europa in ultimii ani, ultimul avand loc in martie 2012 in Elvetia, unde au murit 28 de persoane, printre care 22 de copii.
Conform previziunilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) boala coronariana va ramane principala cauza de deces in urmatorii ani, ea reprezentand 12,2% din mortatitalitea generala, inaintea celor provocate de cancer, accidente rutiere, HIV/SIDA sau bolile hepatice Principala cauza de imbolnavire este reprezentata de afectarea stratului interior al arterelor coronare, legata de anumiti factori de risc cum sunt fumatul, tensiunea arteriala ridicata, diabetul, nivelul ridicat al colesterolului, obezitatea si alti factori incluzand sexul, etnia si istoricul familial de boala coronariana.
Potrivit sursei citate, dintre cazurile de cod rosu, cele mai multe persoane au suferit infarct miocardic, edem pulmonar, au fost victime in accidente rutiere sau au cazut de la inaltime.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... 11 la suta dintre romani ar folosi mijloacele de transport.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta numarului de persoane care isi pierd viata in urma accidentelor rutiere. Doar in primele sapte luni ale anului 2021 s-au petrecut peste 2500 de accidente grave de circulatie.
Aproape 700 de soferi au fost prinsi bauti la volan in primele 10 luni ale acestui an, un numar care ne pune in mare pericol daca ne gandim ca pe fondul consumului de alcool se intampla cele mai multe accidente rutiere.
Printre acestea, a fost eliminata de exemplu obligativitatea reexaminarii in cazul suspendarii permisului, cu exceptia cazurilor de accidente grave, cat si obligativitatea de a te prezenta la sectia de politie in cazul accidentelor usoare, soldate doar cu avarii, astfel de situatii urmand a fi rezolvate "la mica intelegere" intre soferi, la locul faptei.
Politistul care a intervenit in cazul soferului ce nu voia sa se predea fortelor de ordine din Capitala "pe undeva poate nu a indeplinit" toate atributiile pe care le avea in acel moment, spune Comisarul-sef Bratu Ionel, sef Serviciu Accidente Rutiere.
Romania ocupa primul loc in Europa la numarul deceselor in accidente rutiere. 20.000 de soferi ajung in instanta, in fiecare an, pentru conducerea fara permis.ni #lege
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
Pentru evitarea implicarii in accidente rutiere grave, conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu prudenta sporita, sa ruleze cu viteza adaptata conditiilor de drum, sa se angajeze in efectuarea depasirilor si a celorlalte manevre in trafic doar dupa o atenta asigurare, sa isi cupleze centurile de siguranta si sa nu conduca dupa ce au consumat bauturi alcoolice.
Pentru reducerea numarului de accidente rutiere, autoritatile vor monitoriza drumurile publice din toata tara cu radare fixe si camere de supraveghere cu recunoastere faciala.
• In vederea evitarii producerii unor accidente rutiere grave sau a unor blocaje in trafic, Politia Rutiera va asigura prezenta activa a agentilor de circulatie care vor actiona, inclusiv cu aparatele de supraveghere a traficului si de masurare a vitezei, pe trosoanele de drum cu risc crescut de acident.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca astazi, 20 noiembrie a.c., Directia Rutiera a organizat, pe DN1, in localitatea Baicoi o noua actiune de combatere a principalilor factori cauzatori de accidente grave - viteza nelegala, depasirea neregulamentara si conducrea sub influenta bauturilor alcoolice.
Strazile chineze sunt considerate printre cele mai periculoase din lume. In medie 200 sau 300 de persoane mor zilnic in accidente rutiere, potrivit statisticilor oficiale.
O statistica intocmita de IPJ Dolj arata ca, in primele trei luni ale acestui an, in judet au fost inregistrate 45 de accidente, soldate cu 12 morti, 40 de persoane ranite grav si 22 usor.
CRISTIAN de 20 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa un cutit de tip briceag, de aproximativ 11 cm.
Claudiu Manda a declarat pentru Romania TV ca, din pacate, cainii comunitari sunt o problema in Craiova, pentru ca provoaca si accidente rutiere pe langa faptul ca musca si cetatenii.
google-analytics.com